Thông tin ABET (ABET Infomation)
Ngày tạo: 25/08/2015 | Lượt xem : 3683 |

Associate Degree in Mechanical Engineering Technology is accredited by the Engineering Technology Accreditation Commission of ABET, https://www.abet.org, under the General Criteria and the Program Criteria for Mechanical Engineering Technology and Similarly Named Programs.

Bằng Cao đẳng về Công nghệ Kỹ thuật Cơ khí được công nhận bởi Ủy ban Kiểm định Công nghệ Kỹ thuật của ABET, https://www.abet.org, theo Tiêu chí Chung và Tiêu chí Chương trình về Công nghệ Kỹ thuật Cơ khí và các Chương trình có Tên tương tự.

Mission & Vision Statement

Provide the institutional mission & vision  statement.

• Mission: We provide high - quality training programs to produce a professional technical workforce that is capable of researching and applying advancements of science and technology in solving real-life problems in manufacturing and production. This will serve as a strong foundation to leverage learners’ abilities for lifelong learning.
  • Vision: Becoming a high - quality college with many international standard training programs and gain the reputation for providing high quality technical workforce to Vietnam and the ASEAN region.

Sứ mệnh và tầm nhìn

• Sứ mệnh: Chúng tôi cung cấp nội dung đào tạo chất lượng cao nhằm đào tạo nguồn nhân lực kỹ thuật chuyên nghiệp, có năng lực nghiên cứu ứng dụng những tiến bộ của khoa học - kỹ thuật - công nghệ vào giải quyết những vấn đề trong thực tế sản xuất. Tạo nền tảng cơ bản có chuyên sâu để người học tự học nâng cao suốt đời.
  • Tầm nhìn: Trở thành trường Cao đẳng chất lượng cao với nhiều chương trình đào tạo đạt chuẩn quốc tế, có uy tín trong việc cung cấp nguồn nhân lực chất lượng cao ở Việt Nam và khu vực.

Program Educational Objectives

After working 2 to 3 years, the graduates will be able to:

1. Design, manufacture and improve mechanical products.
  2. Receive and apply new technology.
  3. Be responsible for the mechanical activities and services.
  4. Do the job with professionalism, responsibility and occupational ethics.

Mục tiêu đào tạo CĐCNKT Cơ khí

Sinh viên sau khi tốt nghiệp ra trường làm việc từ 2 đến 3 năm có khả năng:

1. Thiết kế, chế tạo, cải tiến các sản phẩm cơ khí.
  2. Tiếp nhận và ứng dụng công nghệ mới.
  3. Đảm trách các hoạt động dịch vụ cơ khí.
  4. Làm việc chuyên nghiệp, có trách nhiệm, có đạo đức nghề nghiệp.

Student Outcomes

Student outcomes for the program.

After graduate from Mechanical Engineering Technologyprogram, students will:

1. Apply fundamental knowledge of the majors, mathematics, informatics, technical skills and the equipment/modern machine tools to perform mechanical operations.
  2. Design solutions for manufacturing mechanical engineering problems and assist in the design of systems, components or design the process in the field of mechanical engineering.
  3. Apply the standards of measurement/conduct testing to implement, analyze, and evaluate  experiments.
  4. Apply communication skills (speaking, writing, drawing, designing timetables) in technical and non-technical field; identify, and use appropriate materials.
  5. Work in groups effectively.

Chuẩn đầu ra sinh viên ngành CĐ CNKT Cơ Khí

Ngay khi tốt nghiệp sinh viên có khả năng:

1. Vận dụng kiến thức cơ sở ngành, toán học, tin học, kỹ năng kỹ thuật và các trang thiết bị/máy công cụ hiện đại để thực hiện các hoạt động gia công cơ khí.
  2. Thiết kế giải pháp cho các vấn đề gia công cơ khí và hỗ trợ thiết kế các hệ thống, thành phần hoặc thiết kế quy trình thuộc lĩnh vực cơ khí
  3. Vận dụng các tiêu chuẩn đo lường/kiểm tra để thực hiện, phân tích, đánh giá các thí nghiệm.
  4. Vận dụng kỹ năng truyền đạt (nói, viết, vẽ bản vẽ, lập bảng biểu) trong kỹ thuật và phi kỹ thuật; xác định và sử dụng tài liệu thích hợp.
  5. Làm việc nhóm hiệu quả.

Enrollment and Degree Data

Mechanical Engineering Technology